Alla inlägg den 20 mars 2008

Av jenny - 20 mars 2008 09:46

Idag hade Rasmus 39,7 i feber :S och världens skräll host, hes som tusan, vilket han inte förstått själv utan sjunger glatt vidare på sjörövar fabbe..

Ringde kompisen som vi ska ha helgens kalasande med, svarade inte nog för det kan vara gott och slippa  mig ngn , EN fick ett sms efter ca 10 min att hon inte kunde svara pga.. håll i er nu..!! INFLUENSA... hela min lilla vardags värld började snurra runt runt, hur har denna förbaskade influensa fått ett sådant tag över vår del uta västergötaland på bara ngr dagar,,,?! Fick sansat mig och sms:a tillbaka att vi kunde höras när hon orkade men ser inte ut och bli ngt kalas. :( Men det känns rätt bra också blir lite tungt och fixa de mesta på två (friska personer, jag och Sofias sambo) då Daniel får vara hemma med vår son och Sofia säkert inte orkar så mkt då hon blivit sjuk igår... JAg förbannar influensan och ber för dess offer..!! Undrar när jag får den? Hehe är inte frågan OM utan NÄR nu.. Baskat hoppas det blir när jag jobbar sex dar på raken :P Nu var jag dum klart jag inte vill bli sjuk, men känns som om det nu är oundvikligt och slippa smitta då f'*"# *censurerat* sakpet verkar smitta via blickar.


Ialla fall ahr jag nu funderat ut vilka djur som ska med till Stämman i april ;)

Blir en hel del pettar då det gått ganska bra för RAsmus pet djur hitills, men har även en skinyn hane som gör debut då 2 månader och en dag.. prata om perfekt tajming, dessa lutar det åt:


"Vera's" Mustang- skinny-Ras -pet

Sparta's - Snuten -Ras Jr

Hannas Montana -Ras

Sparta's Majken - ost- pet

Sparta's Åsa- Britta - pet

Sparta's Gun- Margit- pet

Oop's Golpy- -pet

Fenix Brainn- -pet

blev en del men Rasmus ser verkligen framemot och få visa alla sina pettar ;) Får nu börja planera inför SM ska ansöka om semester och vilka djur som ska med .. inte lätt vi får nog sätta oss och planera lite..

Ha nu en god occh solig skärtorsdag!

Presentation

Omröstning

Vem är du/ ni som läser min blogg?
 Reg marsvinsuppfödare
 Ej reggad marsvins uppfödare
 släkting/vän
 övrig person...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards